IcelandicWelsh

Diensten

Shows en demonstraties
Zoekt u entertainment tijdens uw evenement? Ik bied samen met Salvador verschillende soorten demonstraties en shows aan. Zo waren wij te zien op Horse Event, Equiday, Paard en Erfgoed en verschillende open dagen. Het thema van alle demonstraties en shows bevatten elementen over de samenwerking tussen paard en mens op een vriendelijke en natuurlijk leuke manier.
Ik heb mijn eigen geluidsinstallatie voor muziek en ik heb ook mijn eigen headset en microfoon.
 
Het is ook mogelijk om een Meet&Greet te boeken, met of zonder Salvador. Heeft u een ander idee of suggestie, dan kunt u hierover altijd contact met mij opnemen.
Horseboarding
Horseboarding is een extreme sport dat bestaat uit een team van een paard, ruiter en een boarder die samen een foutloos parcours moeten afleggen op snelheid. Deze sport is over komen waaien uit Engeland, maar wordt ook in Nederland steeds populairder.
 
Ons team, team "Fearless", is het eerste wedstrijdteam ter wereld waar het paard gereden wordt zonder hoofdstel.
 
Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het boeken van trainingsdagen, workshops, competities en shows kunt u contact opnemen met de overkoepende organisatie Horseboarding Holland via info@horseboardingholland.nl
 
Probleemgedrag en hulp
Momenteel werken we hard aan het opzetten van een online programma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toegang tot e-books en de mogelijkheid om feedback te kunnen krijgen op ingestuurde video's.
Dit is echter nog in volle ontwikkeling!
Maak simpel je website Eigen site maken