IcelandicWelsh

Diensten

Lessen
 Ik geef graag lessen, zowel onder het zadel als vanaf de grond. Voorafgaand aan de lessen kijk ik altijd samen met de cursist waar ze nu staan en wat voor doelen ze willen behalen. Dan kunnen we daar tijdens de les samen aan werken. Jij en je paard staan hierin centraal. Ik geef lessen in Raerd, op de locatie bij Stichting Dimarte. Daarnaast kom ik ook op locatie. Reiskosten zijn 0,19 vanaf  8607EC Sneek met een maximum van 100 kilometer. De kosten voor 60 minuten privéles is 30,00. De kosten voor een les van 60 minuten met 2-3 deelnemers is  €25,00 per persoon per paard. De 60 minuten is een schatting, de daadwerkelijke tijd is afhankelijk van het betreffende paard. Het is ook mogelijk om tijdens de les het paard 10 minuten pauze te geven.
 
Wil jij jouw les later terug kijken, dat kan met de PIXIO-robot. De PIXIO robot kan jou tijdens de gehele les volgen met een camera. Tijdens de les draag jij een armband met een tracker. Met behulp van 3 beacons kan de PIXIO de tracker volgen. De camera kan ook in en uit zoomen om jou en je paard optimaal te volgen zodat jij thuis je les nog een keer kan bekijken.
 
Het nabestellen van de videobeelden kost 10,00
Shows en demonstraties
Zoekt u entertainment tijdens uw evenement? Ik bied samen met Salvador verschillende soorten demonstraties en shows aan. Zo waren wij te zien op Horse Event, Equiday, Paard en Erfgoed en verschillende open dagen. Het thema van alle demonstraties en shows bevatten elementen over de samenwerking tussen paard en mens op een vriendelijke en natuurlijk leuke manier.
Ik heb mijn eigen geluidsinstallatie voor muziek en ik heb ook mijn eigen headset en microfoon.
 
Het is ook mogelijk om een Meet&Greet te boeken, met of zonder Salvador. Heeft u een ander idee of suggestie, dan kunt u hierover altijd contact met mij opnemen.
Horseboarding
 
Horseboarding is een extreme sport dat bestaat uit een team van een paard, ruiter en een boarder die samen een foutloos parcours moeten afleggen op snelheid. Deze sport is over komen waaien uit Engeland, maar wordt ook in Nederland steeds populairder.
 
Ons team, team "Fearless", is het eerste wedstrijdteam ter wereld waar het paard gereden wordt zonder hoofdstel.
 
Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het boeken van trainingsdagen, workshops, competities en shows kunt u contact opnemen met de overkoepende organisatie Horseboarding Holland via info@horseboardingholland.nl
 
Online cursus
Momenteel werken we hard aan het opzetten van een online programma. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toegang tot e-books en de mogelijkheid om feedback te kunnen krijgen op ingestuurde video's.
Dit is echter nog in volle ontwikkeling!
Maak simpel je website Eigen site maken