IcelandicWelsh

Over de lessen

Wil je een les inplannen, stuur dan een email naar icelandicwelsh@gmail.com
Voorafgaand aan de lessen kijk ik altijd samen met de cursist waar ze nu staan en wat voor doelen ze willen behalen. Dan kunnen we daar tijdens de les samen aan werken. Jij en je paard staan hierin centraal.
Tijdens lessen vind ik het belangrijk dat de cursist naast het behalen van zijn of haar doelen ook bewust bezig is met de ontwikkeling van zijn of haar paard/pony. Je kan mijn les ook beschouwen als een training met ondersteuning. Tijdens de les ben ik namelijk niet alleen bezig met jou als cursist, maar dus ook met de ontwikkeling van jouw paard of pony.
Samen werken we aan de doelen die jij wilt behalen met jou paard of pony en leer je het gedrag van je paard/pony beter te begrijpen.
Ik geef les in werken vanaf de grond als onder het zadel, zowel met als zonder hoofdstel. Ik help ik graag mensen die in de knoei zitten met hun paard, net beginnen of gewoon toe zijn aan iets nieuws. Mocht je vragen hebben over de lessen of benieuwd zijn of ik je bij een bepaald probleem kan helpen, dan kan je altijd contact met mij opnemen.
Wil je meer weten over mij en mijn visie, klik op deze knop of ga via de menubalk naar de pagina "Over mij"
Hieronder zijn enkele recensies weergeven. Onder de recensies in meer informatie te vinden over de prijzen, reiskosten, clickers en foto- en videobeelden.
Prijzen en reiskosten
Clickers
De kosten voor ≈60 minuten privéles zijn €30,00. De kosten voor een les van ≈60 minuten met 2-3 deelnemers is €25,00 per persoon per paard. De 60 minuten is een schatting, de daadwerkelijke tijd is afhankelijk van het betreffende paard.
Ik geef lessen in Raerd. Wanneer je een les volgt op de locatie in Raerd hoef je geen reiskosten te betalen. +/- Één keer in de maand organiseer ik hier een lesdag. De data hiervoor zijn de vinden in de agenda. Ik kan ook les komen geven op locatie. Hiervoor reken ik €0,19 per kilometer vanaf 8607EC Sneek (heen- en terugreis) met een maximum van +/- 50 kilometer voor privélessen.
Mocht je graag een les willen inplannen, maar vind je de reiskosten te veel of wil je een privéles en lig je buiten de +/- 50 kilometer, dan is het ook mogelijk om een verzoek te doen voor een lesroute. Dit betekent dat ik andere deelnemers ga vinden die op dezelfde route liggen, zodat jullie de reiskosten kunnen delen.
Ik ben een groot voorstander in het gebruik van een clicker tijdens het aanleren van nieuwe gedragingen bij paarden. Inmiddels is mijn zoektocht naar een fijne clicker geslaagd en heb ik de stap gezet om deze ook aan te bieden aan mijn lesklanten. Een clicker kost 5,00 en ze zijn beschikbaar in de afgebeelde kleuren.
Foto's en video's
Bij groepslessen of lesdagen nodig ik soms ook een fotograaf uit. Op mijn kosten krijgen alle deelnemers 1 gratis foto. Ook is er dan de optie om zelf meer na te bestellen.
Wil jij jouw privéles later terug kijken, dat kan met de PIXIO-robot. De PIXIO robot kan jou tijdens de gehele les volgen met een camera. Tijdens de les draag jij een armband met een tracker. Met behulp van 3 beacons kan de PIXIO de tracker volgen. De camera kan ook in en uit zoomen om jou en je paard optimaal te volgen zodat jij thuis je les nog een keer kan bekijken. Alleen mogelijk bij privé lessen.
Het nabestellen van de videobeelden kost 15,00, inclusief opzetten van de camera. LET OP: Geef minimaal 46 uur voorafgaand aan de les aan of je de videobeelden wilt nabestellen en ik dus de PIXIO mee moet nemen.
Maak simpel je website Eigen site maken