IcelandicWelsh

Tarieven

Wil je een les inplannen, of een andere afspraak maken, stuur dan een email naar icelandicwelsh@gmail.com
Tarieven lessen
De kosten voor ≈60 minuten privéles zijn €30,00.
Het is ook mogelijk om een privéles op te delen in 2x één half uur. Deze zou je ook kunnen delen met een 2 de persoon, dan worden de kosten dus €15,00 per persoon per paard.
 
De kosten voor een duo les van ≈60 minuten met 2 deelnemers is €25,00 per persoon per paard. De 60 minuten is een schatting, de daadwerkelijke tijd is afhankelijk van het betreffende paard.
 
2x2 lessen (twee duo lessen van ≈60 minuten achter elkaar, dus 4 deelnemers in totaal)  kosten €20,00 per persoon per paard.
 
De 60 minuten is een schatting, de daadwerkelijke tijd is afhankelijk van het betreffende paard.
Reiskosten
Ik geef lessen in Raerd. Wanneer je een les volgt op de locatie in Raerd hoef je geen reiskosten te betalen. +/- Één keer in de maand organiseer ik hier een lesdag. De data hiervoor zijn de vinden in de agenda.
 
Ik kan ook les komen geven op locatie. Hiervoor reken ik €0,19 per kilometer vanaf 8607EC Sneek (heen- en terugreis) met een maximum van +/- 50 kilometer voor privélessen.
Mocht je graag een les willen inplannen, maar vind je de reiskosten te veel of wil je een privéles en lig je buiten de +/- 50 kilometer, dan is het ook mogelijk om een verzoek te doen voor een les-route. Dit betekent dat ik andere deelnemers ga vinden die op dezelfde route liggen, zodat jullie de reiskosten kunnen delen.
 
Shows en demonstraties
Zoekt u entertainment tijdens uw evenement? Ik bied samen met Salvador verschillende soorten demonstraties en shows aan. Ik heb mijn eigen geluidsinstallatie voor muziek en ik heb ook mijn eigen headset en microfoon. Het is ook mogelijk om een Meet&Greet te boeken, met of zonder Salvador. Heeft u een ander idee of suggestie, dan kunt u hierover altijd contact met mij opnemen. Tarieven zijn op aanvraag.
Horseboarding is een extreme sport dat bestaat uit een team van een paard, ruiter en een boarder die samen een foutloos parcours moeten afleggen op snelheid. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het boeken van trainingsdagen, workshops, competities en shows kunt u contact opnemen met de overkoepende organisatie Horseboarding Holland via info@horseboardingholland.nl
Foto's en video's
Bij groepslessen of lesdagen nodig ik soms ook een fotograaf uit. Op mijn kosten krijgen alle deelnemers 1 gratis foto. Ook is er dan de optie om zelf meer na te bestellen.
Wil jij jouw privéles later terug kijken, dat kan met de PIXIO-robot. De PIXIO robot kan jou tijdens de gehele les volgen met een camera. Tijdens de les draag jij een armband met een tracker. Met behulp van 3 beacons kan de PIXIO de tracker volgen. De camera kan ook in en uit zoomen om jou en je paard optimaal te volgen zodat jij thuis je les nog een keer kan bekijken. Alleen mogelijk bij privé lessen.
Het nabestellen van de videobeelden kost 15,00, inclusief opzetten van de camera. LET OP: Geef minimaal 46 uur voorafgaand aan de les aan of je de videobeelden wilt nabestellen en ik dus de PIXIO mee moet nemen.
Clickers
Ik ben een groot voorstander in het gebruik van een clicker tijdens het aanleren van nieuwe gedragingen bij paarden. Inmiddels is mijn zoektocht naar een fijne clicker geslaagd en heb ik de stap gezet om deze ook aan te bieden aan mijn lesklanten. Een clicker kost 5,00 en ze zijn beschikbaar in de afgebeelde kleuren.
Maak simpel je website Eigen site maken